Reviews

Ik wist dat er iets anders moest om onze woonkamer de uitstraling te geven die ik wilde. Maar wat? Paula kwam langs, keek rond, bestudeerde de moodboards die we hadden gemaakt, en kwam tot een supergoed interieuradvies, waarmee we meteen aan de slag zijn gegaan. Een nieuwe kleur op de muur, een stoere, eikenhouten tafel met stalen poten, een lange bank tegen de muur: onze woonkamer is een stuk groter, rustiger én gezelliger geworden. Paula is een enthousiaste, vrolijke persoonlijkheid, ze denkt met je mee, ze geeft aan wat ze goed vindt in je interieur en wat ze anders zou doen. Heel blij met haar adviezen!

Corien Oranje, Haren

Hoi Paula, ik wil wel wat anders vind het saai en omdat we een nieuwe bank hebben uitgezocht wil ik wat meer kleur. En ik ken je van knipkeamer rixt, want daar heb je ook het interieur gedaan. 
Zie hier het eerste resultaat ..“Mn man moest eerst wennen aan t roze maar nu het er op ziet vindt ie het heel mooi”

Sjoukje Wiersma

Onze woonkamer is nogal ruim, maar miste knusheid en warmte en rust. Overal lag wel wat, ik werd er super onrustig van. Elke zaterdagochtend begon met tafel opruimen, bar opruimen, ditjes datjes, post, kranten, etc etc. Oh en Lotte kan er ook wat van, wat een sloddervos is dat man.

We haalden @bypaula.nl erbij en die had het snel bekeken. We hebben haar volledig de vrije hand gegeven en er geen spijt van! Daarna ging @ronaldlkramer aan de slag met alles regelen. Schilderen tot aan zolder aan toe, vloerbedekking, kasten, onze vragen beantwoorden en achter ons aanjagen om keuzes te maken. Geen zorgen voor ons. Het resultaat is mooier dan we ons konden voorstellen. Genieten in het kwadraat. 

Annemarie Jorna

Gave bank Paula!! Cool die kleur. Zo leuk hoe jij dit zo even uit je mouw schudt!

Linda 

ByPaula Over mij inspiratie

Contact

Paula Huizenga
ProBir – By Paula
Achter het station 1, 8932 EW Leeuwarden
2e verdieping
In het nieuwe EKSA Automatisering pand
Bellen mag ook: 06-25 07 76 24

Bel of mail mij terug