Projecten

Met het Team van ProBir Kantoor- en Projectinrichting ben ik actief op de projectmarkt. Ik adviseer in kleur, materialen, styling, verlichting, maak ontwerpen en kom met ‘stylish’ verantwoorde ideeën. Wij hebben samen al prachtige projecten mogen doen. Graag nemen wij ook uw project uit handen.

Alfa Accountants

Het kantoorpand van Alfa Accountants is het meest duurzame en energiezuinige kantoorpand van Friesland. Hier heb ik het interieur voor ontworpen. Ik heb gekozen voor open ruimtes, afgewisseld met concentratieplekken en lichte kleuren, helemaal passend bij de wensen van de opdrachtgever. In het pand vind je veel groen. Dit is goed voor de akoestiek, het zuivert de lucht en geeft het geheel een mooie look & feel.

Tao Tapas

Tao Tapas heeft mij gevraagd hun restaurant/tapasbar te updaten. Men wilde meer kleur en een spectaculairdere styling, een fris en up-to-date interieur. Dit heb ik vertaald naar prints die zelf door mij zijn bedacht en zijn omgezet in behang en muurdecoratie. Ook heb ik gebruik gemaakt van de gewaagde kleurencombinatie roze en petrol op de wanden.

De Knipkeamer

Eigenaresse Rixt de Ruiter-de Boer van de Knipkeamer in Wirdum vroeg mij om mee te helpen bij het maken van een nieuwe indeling en een kleine verbouwing van haar kapperszaak. Samen met haar heb ik een plan gemaakt voor het interieur waarin de ruimte optimaal wordt benut. De vernieuwde kapperszaak is fris, eigentijds, kleurrijk en gezellig met een vleugje stoer. De samenwerking met Rixt was uitermate fijn en gemakkelijk. Ze weet goed wat ze wil en we hebben nog steeds contact voor de laatste updates, accessoires en andere details.

Freez.it

Wouter Jorritsma benaderde mij. Hij heeft samen met zijn compagnon Arnout Visser het ICT-bedrijf Freez.it in Bolsward. Vanwege sterke groei hadden Wouter en Arnout een nieuw bedrijfspand gekocht. Dit moest opnieuw ingericht worden. Of ik hen hierbij wilde helpen. Zo gezegd, zo gedaan. Het bedrijfspand heb ik opnieuw ingericht, inclusief de kantine die nu de sfeer heeft van een oud-bruincafé. Ik heb zelf het behang ontworpen en laten drukken. De lambrisering is geen echte lambrisering maar bedrukt behang. De bar heb ik ook ontworpen en speciaal laten maken.

Filtrair

Voor Filtrair hebben we de kantoren opnieuw ingericht en gerestyled. Daarbij hebben wij verschillende gezellige hoekjes, waar klanten en/of gasten even kunnen wachten, gecreëerd op de afdelingen.  

Suplacon

Elke week levert Suplacon vanuit Emmeloord meer dan 800 verschillende maatwerkproducten aan ruim 250 industriële relaties in Nederland. Dit futuristische bedrijf koos ‘maatwerkpartners’ voor de inrichting van nieuwe ruimtes, die gerust revolutionair mogen worden genoemd. De werktuigbouwkundige installaties voor onder andere verwarmen, koelen, water- en sanitaire voorzieningen maken op duurzame wijze gebruik van warmtepompen met gesloten bodemwisselaars.

De strak gevlinderde vloeren ‘schreeuwden’ letterlijk om contrast. Door met een serie uniek bedrukte tapijten te werken kon nagenoeg iedere ruimte een eigen speelse identiteit krijgen. ByPaula tekende persoonlijk voor de diverse ontwerpen. De verschillende kleden zijn zeer afwisselend van aard; wild, gewaagd, gedurfd maar ook ingetogen en haast klassiek. Ze passen daardoor stuk voor stuk bij de verschillende vertrekken en staan symbool voor de materialen en de vele toepassingen die Suplacon met al haar plaatwerkproducten biedt. De vloeren in de vergaderkamers werden met geluiddempend Interface Urban Retreat tapijttegels in 4 kleuren bekleed. Eveneens duurzaam en praktisch in gebruik. Het geheel geeft door de harmonieuze contrasten een enorme dynamiek aan het bedrijf en laat zien dat je met 40 jaar historie de tijd nog ver vooruit kan zijn.

Heb je een vraag?

ByPaula Over mij inspiratie

Contact

Paula Huizenga
By Paula – ProBir
Telefoon: 06-25 07 76 24
E-mail: paula@bypaula.nl
BTW: NL001460113B34
KVK: 01118039
Vul het contactformulier in, of stuur mij een
persoonlijk bericht via social media.

Bel of mail mij terug