Over mij, inspiratie opdoen en inspireren

Boeken en tijdschriften
Ik heb een grote liefde voor schrijven; het schrijven van blogs, journi’s en stukken voor tijdschriften. Ook heb ik boeken geschreven, onder andere over mijn tijd als reisleider. Daarnaast heb ik Koken met Vrienden bedacht en geschreven in samenwerking met vrienden en zakelijke partners. Deze eenmalige uitgave gaat over onze gezamenlijke passie voor koken.

Reizen
Na mijn afstuderen heb ik een paar jaar in het buitenland gewoond en gewerkt in de reiswereld. Zonnige bestemmingen en het buitenland bezoeken doe ik nog zeer geregeld. Het is een grote liefhebberij waar ik zowel beroepsmatig als privé veel plezier uit haal. Nog steeds begeleid ik rondreizen in Sicilië, Sardinië en Denemarken. Daarnaast zorgt reizen ervoor dat ik mijn batterij weer oplaad en is het een grote inspiratiebron op gebied van geuren, kleuren, materialen, bijzondere combinaties en vormen. 

Trainingen
Graag geef ik mijn expertise door. Voor bijvoorbeeld Vriesco International Fabric maak en geef ik trainingen voor accountmanagers en grote klanten. Alles op het gebied van inrichten, kleur, trends, licht en raamdecoratie komt aan de orde. De cursus duurt een dag. ‘s Ochtends behandelen wij de theorie met behulp van een PowerPoint presentatie en een werkmap die we hebben gemaakt. In de middag zijn de praktijkopdrachten in de showroom.

Docent
Omdat ik de opleiding Textiele Vormgeving heb gedaan, ben ik docent en mag ik lesgeven. In het verleden heb ik lesgegeven aan studenten van D’Drive, (interieurontwerpen) en lezingen over mijn bedrijf gegeven op Stenden Hogeschool. Vorig jaar heeft het Friesland College MBO Traffic & Hospitality mij gevraagd of ik het keuzedeel Standplaats Host wil opzetten en hiervoor ook de lessen wil verzorgen. Dit heb ik met veel liefde opgepakt. Eén à twee dagen in de week, in periodes van tien weken, geef ik hier les.

ByPaula
Ik ben ook actief als interieurstylist ByPaula en maak deel uit van het ontwerpteam. Daar teken ik plattegronden en geef ik styling en interieuradviezen, voornamelijk aan particulieren. Daarnaast ben ik ook actief met kantoor- en projectinrichting.

Verkoopklaar maken voor de makelaar

Voor Faber Makelaardij maak ik huizen verkoopklaar. De styling zorgt er voor dat een woning optimaal verkocht kan worden, voor een goede prijs.

Meer over mij weten?

Paula Huizenga - interieurontwerper en textiele vormgever

"Kijken naar de sprankeling, naar mogelijkheden, nieuwe soms simpele dingen om ons heen mooier maken, d.m.v. kleur, nieuwe ideeën creëren, ontwikkelen en stylen. Verder probeer ik vooral open te staan voor wat er op mijn pad komt en het leven me aanreikt."

ByPaula Over mij inspiratie

Contact

Paula Huizenga
By Paula – ProBir
Telefoon: 06-25 07 76 24
E-mail: paula@bypaula.nl
BTW: NL001460113B34
KVK: 01118039
Vul het contactformulier in, of stuur mij een
persoonlijk bericht via social media.

Bel of mail mij terug