Diensten

Interieurontwerpen
Graag bedenk en maak ik een originele interieuroplossing of een creatief interieurontwerp. Dit kan een geheel nieuwe indeling of een kleurplan zijn, of advies over de materiaalkeuze of het uitzoeken van de juiste verlichting. Eenheid creëren vind ik belangrijk, balans in de ruimte ook, net zoals een open en een persoonlijke benadering.

Meubels op maat
De meubels die we allemaal kennen uit de winkels, zijn standaard qua maat, look en feel lang niet altijd geschikt voor een ruimte. Omdat iedere ruimte vraagt om andere oplossingen ontwerp ik meubels en verlichting vaak zelf. Zo heb ik lange, smalle eettafels van 75 centimeter breed ontworpen, met een zwevend blad, passend bij een eettafelbankje tegen de muur. Ook ontwerp ik vloerkleden.

ByPaula
Ik ben actief als interieurstylist ByPaula en maak deel uit van het ontwerpteam. Daar teken ik plattegronden en geef ik styling en interieuradviezen aan particulieren. Daarnaast ben ik ook actief met kantoor- en projectinrichting.

NIEUW! Online advies via een videogesprek

Vanaf 1 juli 2021 zijn alle adviezen van ByPaula op het gebied van inrichten, styling, indeling, kleuren, verlichting ook online. Adviezen vinden plaats via een video-gesprek (WhatsApp, Zoom of Facetime). Ook mogelijk bij lange termijn projecten.

Kosten online advies via video-call

Online advies wordt uitsluitend gegeven op uurbasis. Voor al het advies over inrichten, styling, indeling, kleuren, verlichting kun je een videogesprek aanvragen. Wij berekenen dit per half uur. De kosten zijn € 100,- per half uur ex. BTW. 

Videogesprekken zijn mogelijk via WhatsApp, Zoom of Facetime. Facturen worden gestuurd via de mail of een Tikkie.

Mocht je in een lange termijn project zitten, zoals een verbouwing, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een maandtarief van € 500,- ex. BTW, waarbij ik je wekelijks een uur coach over het inrichten van de ruimte(s).

Stylingadvies voor je woning bij je thuis

Er is ook een stylingadvies bij je thuis mogelijk. Een totaalontwerp en personal shopping behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht je belangstelling hebben, stuur me dan een bericht voor meer informatie.

Kosten advies aan huis en ontwerp

Een advies aan huis kost € 195,- ex. BTW. Een totaalontwerp, 2D getekend op schaal, inclusief advies over verlichting, materialen, kleuren, keuze meubels, raamdecoratie en stijladvies is mogelijk vanaf € 750,-. 

Meer informatie over de oplevering van een totaalontwerp vind je hieronder op de pagina Diensten. 

Er is ook de mogelijkheid om mij in te huren als personal shopper vanaf € 75,- per uur. 


Verkoopklaar maken voor Faber Makelaardij

Voor Faber Makelaardij maak ik huizen verkoopklaar. De styling zorgt er voor dat een woning optimaal verkocht kan worden, voor een goede prijs.

Projectinrichting en interieuroplossingen

Een compleet stylingplan voor uw project of pand, tot in de puntjes vormgegeven. Van kantoor tot restaurant, van woning tot bar.

Oplevering
Een interieuradvies lever ik op in een compleet uitgewerkte tekening, schaal 1:50 met een:
• Indeling van het interieur: hoe wordt de ruimte ingedeeld en wat komt waar precies te staan? 
• Kleuradvies: welke kleuren gaan we gebruiken? Uiteraard met juiste kleurnummers, ook voor plafond, plinten, lijsten, deuren, enzovoort.
• Materiaaladvies: wordt het een bank in leer of stof? Wat doen we dan met de stoelen? En welk materiaal gebruiken we voor de lampen, bijzettafels, dressoir enzovoort? Wat kunnen we doen om de akoestiek goed te krijgen?
• Lichtplan: Wat voor soort verlichting gebruiken we en waar? Hoe krijg je het gezellig en toch werkbaar?
• Moodboard/Collage: proef de sfeer en zie de stijl en kleuren in één oogopslag

ByPaula Over mij inspiratie

Contact

Paula Huizenga
By Paula – ProBir
Telefoon: 06-25 07 76 24
E-mail: paula@bypaula.nl
BTW: NL001460113B34
KVK: 01118039
Vul het contactformulier in, of stuur mij een
persoonlijk bericht via social media.

Bel of mail mij terug