Boeken

IMG_4385Julia’s Winter

December 1999. Reisleidster Julia vertrekt naar Oostenrijk. Klaar voor een nieuw avontuur en nieuwe ontmoetingen. Laat het Grote Onbekende maar komen…

Paula Huizenga beschrijft de avonturen van Julia in het skioord Lermoos. Het boek is een vervolg op het al even levendige Beautiful Naxos, over de hoofdpersoon in Griekenland. Met vaak aanstekelijk enthousiasme schrijft Paula Huizenga over het verblijf van Julia als hostess in Lermoos,

Quote: ,,De laatste dagen van het jaar hebben mij behoorlijk met mezelf geconfronteerd. Er is iemand in mijn lichaam gekropen om me duidelijk te maken dat er veranderingen gemaakt moeten worden. Het is als de film Chocolat met Johnny Depp: zodra de wind opsteekt, kun je spullen pakken om weer verder te trekken. Zo is dat met mij ook.”

Julia’s Winter is het tweede boek van een trilogie met reisverhalen die grotendeels autobiografisch zijn opgetekend. In deel drie, in de maak, worden Julia’s belevenissen op het Griekse eiland Corfu beschreven.

Paula Huizenga – 1973 te Leeuwarden, schreef eerder het kookboek Koken met Vrienden en is behalve auteur ook vormgeefster en styliste binnen haar onderneming ByPaula.

ISBN: 978-949-1536-33-5
Verkoopprijs: € 15,- incl. btw

 

Beautiful Naxos cover beautiful naxos

Dit boek gaat over mijn zomer op Naxos in 1999. Een maand nadat ik mijn eerste arbeidscontract teken, besluit ik te vertrekken naar de zon. Ik zeg mijn baan op en vlieg naar het prachtige Griekenland om daar als hostess toeristen te begeleiden! Die zomer wordt legendarisch. Ik sluit vriendschappen met collega’s en met locals, beleef zwoele avonden met Griekse hunks, redt huwelijken van toeristen én kom vooral mezelf tegen.

ISBN: 9789491536168
Verkoopprijs: € 15,- incl. btw

 

ZOMER’99

Is hetzelfde boek als Beautiful Naxos. Zomer’99 is echter ook in E-Book te verkrijgen. Andere Cover, andere titel, hetzelfde verhaal. ‘Must Have’ voor reizigers die op vakantie gaan en worden opgevangen door een reisleidster.boekcover-voorpagina-Z99

ISBN: 9789492046123
NUR: 301
Verkoopprijs: € 19,95 incl. btw  –  E-Book: € 6,95 incl. btw
http://webshop.boekenindustrie.nl in de winkel en E-BOOK ONLINE !

 

 

Cover kookboek

Koken met Vrienden

Koken met Vrienden is een boek voor de liefhebber van lekker eten. Geserveerd met verhalen van hobbykoks, die door Paula met zorg zijn uitgezocht. Ze werken allemaal mee aan het 152 pagina’s rijk geïllustreerde kookboek.

De vrienden, soms zakelijke kennissen of bekenden, stelen de show in Koken met Vrienden. Paula vroeg aan hen om hun favoriete recept te maken. Het leverde bijzondere creaties op. Van een zomerse cocktail tot een eenvoudige, maar chique manier om kreeft te maken. Van een fantastische taart tot een enorme pot paella.

Koken met Vrienden is een boek voor iedere liefhebber geworden. Toegankelijke gerechten op een bedje van smakelijke verhalen. Paula Huizenga: ,,Uren babbelen onder het genot van een drankje en een hapje uiteraard of tafelen tot we een ons wegen. Als we dát met ons boek bereiken, is de missie geslaagd!”

Het boek is een eenmalige uitgave van 1500 stuks die vrijwel direct uitverkocht waren. Paula heeft er zelf nog een aantal. Voor interesse kunt u mailen naar bypaula.nl. Tevens zijn er in Leeuwarden verschillende winkels van deelnemers waar nog een aantal exemplaren te verkrijgen zijn.

Bestel het boek.