Een gelukkige klant.

Goedenmiddag Paula, Ik lees nu pas je mail, ik ben nl. lang op vakantie geweest. Laat ik beginnen met te zeggen, dat ik het bezoek van jou aan mij als heel “warm” heb ervaren. Ik vond het gewoon jammer toen je weer weg moest. Dat is dus de persoonlijke kant. Over mijn kamer: ze zeggen allemaal: “wat is hier veranderd?” Ja, eigenlijk niet zo veel. Gekleurde gordijnen vervangen door effen gordijnen. Wit kleed op de vloer. AL die kussens van de bank weg. De tafel met tin naar boven. En de vensterbank veranderd: er staan nu 4 grote planten in. IK ben er zelf ook heel blij mee. Het is rustiger geworden en toch nog helemaal mijn kamer. Je stelde voor om in de hal een wand te maken, waar ik al mijn foto’s op kan plakken. Heb ik gedaan. Is heel leuk geworden. Iedereen is verrast. En zo kan ik mooi mijn kleinkinderen showen. Dat is mijn verhaal, Paula. Ik hoop, dat het goed met je gaat en dat je plezier hebt in je werk. Mocht je ooit in de buurt zijn en niet weten wat te doen: je bent van harte welkom. Met lieve groet, Claartje