Koken Met Vrienden,

Koken Met Vrienden, zo heet het nieuwe boek van Paula Huizenga.

Een boek voor de liefhebber van lekker eten. Geserveerd met verhalen van hobbykoks tot chefkok, die door Paula met zorg werden uitgezocht. Ze werken allemaal mee aan het 157 pagina’s rijk geïllustreerde kookboek. De vrienden, soms zakelijke kennissen of bekenden, stelen de show in Koken Met Vrienden. Paula vroeg aan hen om hun favoriete recept te maken. Het leverde bijzondere creaties op. Van een zomerse cocktail tot een eenvoudige, maar chique manier om kreeft te maken. Van een fantastische taart tot een enorme pot paella.

De verhalen zijn in Koken Met Vrienden niet te versmaden. Zo gaf Paula’s vriendin een goedbetaalde baan in de financiële wereld op en trekt ze tegenwoordig in een Food Truck het land door. Een talentvolle kok deed mee aan een televisieprogramma, maar ervoer dat het leven in de spotlights niets voor haar was.

Koken Met Vrienden is een boek voor iedere liefhebber geworden. Toegankelijke gerechten op een bedje van smakelijke verhalen. Paula Huizenga: ,,Uren babbelen onder het genot van een drankje en een hapje uiteraard of tafelen tot we een ons wegen. Als we dát met ons boek bereiken, is de missie geslaagd!”

Paula Huizenga (18-09-1973, Leeuwarden) werkte na haar opleiding als inkoper en trendwatcher op het gebied van kleding, schoenen en styling. Ze werkte in binnen- en buitenland, alvorens ze in 2007 haar eigen stylingbureau begon. In 2010 richtte ze het label By Paula op. Paula Huizenga verzorgt home-makeovers, stylingadviezen, ontwerpt en geeft gastlessen op scholen. In februari 2014 verscheen haar ontwapenende debuutroman, Beautiful Naxos, over haar belevenissen in de reiswereld.

Koken Met Vrienden is verkrijgbaar via www.uitgeverijlouise.nl .

Het boek ligt vanaf 25 november bij boekhandel Van der Velde in de winkel.

Prijs 17,50 euro

ISBN: 9789491536267