“Muurdecoraties” Hip en met mooi resultaat.

Kijk daar gaan we voor. Want oubollig is het al lang niet meer en alles veranderd in rap tempo in dit leven, zo ook wanddecoratie.

schilderijbovenbank

Jaren gestunteld met een schilderij of erger nog, we laten een foto printen op canvas, wat het geheel een rommelig en soms zelfs kneuterig effect geeft. Begrijp me goed ik ben dol op Canvas afbeelding maar dan wel groot, ik bedoel echt groot! Of als 1 geheel geprint zodat het als een behang gebruikt kan worden.

fotoprint bloemprint Fotobehang

Met alleen een Spiegel of fotolijst aan de muur nemen we geen genoegen. Tenminste niet meer als enige object op de muur. Gelukkig is die tijd voorbij want tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos. En nogmaals ik heb niets tegen spiegels maar wees er dan creatief mee en kies er bijvoorbeeld voor om verschillende spiegels naast elkaar te plaatsen of, denk groot, met 1 groot exemplaar.

images4 index

 

Veel mensen zijn op zoek naar dat ene bijzondere item dat zij aan de wand kunnen hangen als pronkstuk! Wekelijks krijg ik de vraag of ik wil helpen uitzoeken van een schilderij of canvasprint.

 

Wat je aan de grote lege vlakken muur ophangt wordt al snel een eyecatcher van de woonkamer. Over het algemeen vind men dit hartstikken eng om daadwerkelijk iets te kiezen. Wanddecoraties zijn de puntjes op de i of de kers op de taart. Finishing touch dat is het. Tijd dus voor extra inspiratie om de juiste wanddecoratie te vinden!Ijzerenwanddecoratie

DaWanda is de online designmarkt voor alles wat bijzonder, uniek en handgemaakt is. Producten die met liefde gemaakt worden en aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Hier vind je stijlvolle mode, tijdloze sieraden, kindvriendelijk speelgoed, maar ook supercoole graffiti-kunst, zorgvuldig gerestaureerde meubelstukken en luxe accessoires voor je huisdier. Een leuke site dus waarbij wij ons nu even op de muurdecoratie concentreren. Zo bieden ze onder ander een uitgebreide keus van unieke, zelfgemaakte muurdecoraties.

 

De Muurstickers van Da Wanda zijn Handig, snel en hebben direct resultaat. Kijk daar zijn we van. Bovendien heb je geen zin om de gereedschapskist uit de schuur te halen want die heb je niet eens, laat staan de gereedschapskist Haha.

Zebra Katsticker wandprint memobord

 

 

 

 

Naast unieke muurdecoraties biedt Da Wanda ook mooie decoraties om aan je deur te hangen, bijvoorbeeld als naam- of deurplaatje.

Muurdecoraties hoeven natuurlijk niet altijd gebruikt te worden op een muur. Een afvalcontainer, schutting in de tuin, Tuinhuisje, Bijzettafeltjes en ga zo maar door zijn ook prima object om eens te bestickeren en zo op te fleuren.

Afvalbak decoratie Olifantje

Fleur je huis op met een mooie muurdecoratie! Je kunt je woonkamer een extra ‘touch’ geven door een unieke muurdecoratie toe te voegen, maar je kunt ook je slaapkamer omtoveren of zelfs je badkamer op een gemakkelijke manier aanpassen. Met een zelfgemaakte muurdecoratie kun je niet alleen elk vertrek helemaal af maken, je kunt ook een persoonlijke tint toevoegen door een muurdecoratie met design te kiezen dat helemaal aansluit bij jouw smaak.